מתכון

ספינג' בסגנון מזרח תיכוני

הטעמים המקומיים של הדרים, שקדים וורדים הופכים את הספינג' הזה לאוריינטלי ובלתי נשכח

ספינג' בסגנון מזרח תיכוני של שף־קונדיטור ליאור שטייגמן. צילום: שירן כרמל. סטיילינג: שניר שרוני
ספינג' בסגנון מזרח תיכוני של שף־קונדיטור ליאור שטייגמן. צילום: שירן כרמל. סטיילינג: שניר שרוני

להכנת המתכון יש צורך להצטייד במתכון ספינג' בסיסי

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לקונפי הדרים

לקרם מלבי

לקישוט

אופן ההכנה

לקונפי הדרים

1

מערבבים יחד את כל חומרי הקונפי.

לקרם מלבי

2

מקציפים יחד את כל חומרי המלבי עד שמתקבלת קצפת יציבה.

להרכבת המנה

3

על כל ספינג' מורחים כף אחת של קונפי הדרים. מזלפים לתוך הספינג' את קרם המלבי בעזרת צנתר חלק. מקשטים בעלי ורדים, קליפות ליים מסוכרות ומעט דרז'ה של שקדים.