מתכון

עוגיות חמאה וג'ינג'ר

עוגיות ג'ינג'ר זה הכי חורף אירופאי – פריכות, חמאתיות אך גם נושכות בחריפות הג'ינג'רית. הנה הגרסה שלי

18,016 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2019
עוגיות חמאה וג'ינג'ר של מיכל בוטון. צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר
עוגיות חמאה וג'ינג'ר של מיכל בוטון. צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

שמים את כל החומרים מלבד מים וגולדן סירופ בקערת מיקסר עם וו גיטרה. מערבלים במהירות בינונית עד לקבלת פירורים.

2

מערבבים מים וגולדן סירופ בקערית ומוסיפים לקערת המיקסר. מערבלים רק עד לקבלת בצק.

3

מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

4

מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעלה בעובי 4-3 מ"מ, קורצים עיגולים בקוטר 4 ס"מ ומסדרים בתבנית.

5

אופים כ-7 דקות עד להזהבה קלה ומצננים.

6

שומרים בקופסה אטומה בטמפ' החדר עד שבוע.