מתכון

עוגת גבינה מנגו

עוגת גבינה קיצית וטרופית בסגנון אמריקאי, שמעוטרת בערימת קוביות מנגו טרי

עוגת גבינה מנגו של שפית־קונדיטורית דורית ברנד וטליה רסנר.צילום: שרית גופן. סטיילינג: ענת לבל
עוגת גבינה מנגו של שפית־קונדיטורית דורית ברנד וטליה רסנר.צילום: שרית גופן. סטיילינג: ענת לבל

תבנית פאי 28

החומרים טבלת מידות ומשקלות

כל מוצרי החשמל למטבח עכשיו בהנחה מיוחדת באתר THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

לבסיס העוגה

למלית

אופן ההכנה

בסיס העוגה

1

מקרימים את 30 גר' החמאה והסוכר במיקסר עם וו גיטרה. מוסיפים בהדרגה את שאר מרכיבי הבסיס (מלבד החמאה המומסת) ומערבלים עד קבלת תערובת אחידה.

2

מרדדים את התערובת על תבנית מרופדת בנייר אפייה עד לעובי 1/2 ס"מ.

3

אופים את הבסיס בתנור שחומם מראש ל־175 מעלות במשך 25 דקות, עד שהוא מזהיב.

4

טוחנים את הבסיס האפוי לפירורים. מערבבים ½1 כוסות מהפירורים עם החמאה המומסת, משטחים את התערובת בתבנית ודוחסים מעט.

המלית

5

מערבבים בקערה את כל המרכיבים עד קבלת תערובת אחידה. מוזגים את התערובת על בסיס העוגה.

6

אופים את העוגה בתנור שחומם מראש ל־150 מעלות במשך 30־40 דקות עד שהיא מתייצבת.