האננס כאן הוא חלק מהמרינדה (ועוזר לבשר להתרכך) וגם נצלה עם העוף והופך למין תוספת. שימו לב שהעוף זקוק ל-5 שעות לפחות השריה במרינדה.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
למרינדה
אופן ההכנה
1
טוחנים היטב את כל מרכיבי המרינדה לרוטב. מעבירים לתבנית צלייה שטוחה ומניחים בתוכה את הכרעיים כשהעור כלפי מטה. מכניסים למקרר ל-5 שעות לפחות ועד לילה (רצוי).
2
מחממים תנור ל-200 מעלות, מוציאים את התבנית עם הכרעיים מהמקרר ומסדרים פרוסות אננס בין וסביב הכרעיים. מעבירים לתנור וצולים שעה. מפעילים את הגריל העליון וצולים 15 דקות נוספות או עד שהעוף שחום.