מתכון

פאדג’ שוקולד ומוס נוגטין

עוגת שוקולד כשרה לפסח, אבל שיכולה לשמח אתכם לאורך כל השנה

13,319 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2015
פאדג’ שוקולד ומוס נוגטין. צילום: דניה ויינר | סגנון: רותם ניר
פאדג’ שוקולד ומוס נוגטין. צילום: דניה ויינר | סגנון: רותם ניר

שימו לב: את העוגה מכינים יום לפני ההגשה.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לעוגת פאדג’:

לנוגטין:

לקישוט:

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-160 מעלות.

מכינים עוגת פאדג’:

2

ממיסים שוקולד, חמאה ו-1/4 כוס סוכר על בן-מארי או במיקרוגל.

3

מקציפים ביצים עם יתרת הסוכר לתערובת תפוחה ובהירה. מקפלים את תערובת השוקולד לקצף הביצים.

4

מקפלים לתוך המסה אגוזי מלך וקמח. מוסיפים שמן ומערבבים. יוצקים לתבנית בקוטר 20 ס”מ.

5

אופים כ-20 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא לח. מצננים.

מכינים את הנוגטין ומרכיבים את העוגה:

6

מביאים לרתיחה שמנת מתוקה, יוצקים על שוקולד חלב ונוגט, מערבבים ומצננים.

7

מקפלים לתערובת הנוגט שמנת מוקצפת ויוצקים על הפאדג’. מעבירים למקרר למשך הלילה.

8

מפזרים מעל מעט קקאו ושבבי שוקולד.