מתכון

פופאוברס עגבניות

לרוב משתמשים בחלב או ברוויון להכנת לחמניות הקסם הבריטיות, אך כל נוזל חומצי (למשל מיץ עגבניות) יכול לעודד תפיחה

26,531 בשלנים התעניינו במתכון זה
פופאוברס עגבניות אורלי פלאי-ברונשטיין | צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע
פופאוברס עגבניות אורלי פלאי-ברונשטיין | צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לעיטור

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-220 מעלות

2

מערבבים את כל החומרים מלבד הקמח לבלילה אחידה.

3

מוסיפים את הקמח ומערבבים לבלילה סמיכה כמו של פנקייקס.

4

יוצקים לתבנית שקעים משומנת ומרופדת בנייר אפייה ומפזרים תימין לעיטור מעל.

5

אופים 15 דקות בלי לפתוח את התנור. מורידים את הטמפ' ל-180 מעלות ואופים עוד כ-15 דקות או עד שהמאפים זהובים, תפוחים ויציבים.

6

מצננים, שולפים מהתבנית ומגישים חמימים.

לפופאוברס פיצה: מוסיפים לתערובת כפית אורגנו יבש, 100 גרם גבינה מגוררת (קשקבל, פרמזן או אמנטל), ואם רוצים מקשטים בזיתים קצוצים.