מתכון

פיננסייר עם קרם מסקרפונה והל

עוגייה צרפתית נימוחה ועשירה בחמאה ושקדים, משודרגת עם זילוף של קרם מסקרפונה והל - שילוב נפלא וחגיגי

מרץ 2016
צילום: דניה ויינר | סגנון: רותם ניר
צילום: דניה ויינר | סגנון: רותם ניר

את העוגיות אפינו בתבניות סיליקון “בבא או רום” קטנות, אך אפשר לאפות אותן גם במנז’טים או בתבניות מאפינס קטנות, לחצות אותן באמצע ולזלף את הקרם.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

כל מוצרי החשמל למטבח עכשיו בהנחה מיוחדת באתר THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

לקרם מסקרפונה:

לקישוט:

אופן ההכנה

1

ממיסים חמאה לצבע שחום.

2

מערבבים אבקת שקדים, אבקת סוכר וקמח במיקסר עם וו גיטרה.

3

מסננים את החמאה המומסת לתערובת וממשיכים לערבל. מוסיפים את החלבונים ומערבבים רק עד שמתקבלת תערובת אחידה. מקררים כ-5 שעות במקרר.

4

מחממים תנור ל-175 מעלות.

5

מזלפים את התערובת לתבניות שקעים ואופים 17 דקות, או עד שהעוגיות שחומות מעט.

6

מכינים קרם מסקרפונה ומגישים: מקציפים גבינת מסקרפונה עם סוכר, שמנת ופולי הל מרוסקים עד למרקם קרמי. מעבירים לשקית זילוף.

7

מזלפים את הקרם לשקעים של עוגיות הפיננסייר. מקשטים באבקת סוכר. מעבירים למקרר. מחלצים את הפיננסייר לפני ההגשה.