מתכון

פלפלים שרופים של דיוויד פרנקל

שפים מבשלים בבית: פלפלים שרופים עם טאץ' של שף

18,780 בשלנים התעניינו במתכון זה
מרץ 2020
פלפלים קלויים של דוויד פרנקל. צילום: דיוויד פרנקל
פלפלים קלויים של דוויד פרנקל. צילום: דיוויד פרנקל

החומרים טבלת מידות ומשקלות

הטבה לקוראי השולחן: משלוח חינם בכל הזמנה של תוצרת חקלאית פרימיום באתר "פרשוק"

אופן ההכנה

1

שורפים את הפלפלים בגריל פחמים או ישירות על הגז כ-4 דקות על כל צד, עד שקליפתם שחורה ושרופה (לפלפל רומירו יש קליפה דקה מאוד והשריפה שלה מהירה, לכן לא מומלץ לעשות זאת בתנור).

2

מעבירים את הפלפלים השרופים לצלחת ונותנים להם לנוח כ-10 דקות כדי להתקרר מעט. כשהם עדיין חמימים מקלפים אותם בעדינות.חשוב מאוד לא לשטוף אותם במים. מומלץ לשמור את הנולים שהם מגירים ולהכניס אותם לתחמיץ - על אף המרירות העדינה נוזלי הפלפלים מרוכזים ועשירים בטעם.

3

מעבירים את הפלפלים הקלויים לקערה ומוסיפים את שאר המרכיבים, מערבבים קלות, מעבירים לצנצנת ושומרים בקירור (הפלפלים ישמרו לפחות שבוע).