מתכון

פסטו שומר מהיר

נסו למרוח כמות נדיבה מהפסטו הזה על פרוסת לחם כפרי או לשים כף גדושה ממנו על מנת פסטה. לא תצטערו

13,640 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2018
פסטו שומר של רינת צדוק. צילום: חיים יוסף
פסטו שומר של רינת צדוק. צילום: חיים יוסף

בדרך כלל נהוג להשתמש בחלק הלבן של השומר. אני חיפשתי דרך לנצל את הירק בשלמותו, וכך גיליתי שאפשר להכין מוצרים שעומדים בפני עצמם גם מהשומר וגם מהעלים הירוקים שלו.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מכניסים את כל המרכיבים לבלנדר וטוחנים.

2

מתקנים תיבול, מאחסנים בצנצנת נקייה, מזלפים מעט שמן זית מעל וסוגרים. מאחסנים במקרר לשבוע.