מתכון

קציצות קינואה עם פרגית ופורצ'יני

הפעם בלי עשבי תיבול וירקות, אלא עם בשר ופטריות בעלות טעם עמוק

11,996 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוקטובר 2021
קציצות קינואה עם פרגית ופורצ'יני של מיכל מוזס (צילום: shutterstock)
קציצות קינואה עם פרגית ופורצ'יני של מיכל מוזס (צילום: shutterstock)

שימו לב: תערובת הקציצות זקוקה לקירור של שעתיים.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

הטבה לקוראי השולחן: משלוח חינם בכל הזמנה של תוצרת חקלאית פרימיום באתר "פרשוק"

אופן ההכנה

1

משרים פטריות במים רותחים כ-15 דקות.

2

קוצצים את הפטריות דק ומערבבים עם שאר החומרים (מלבד השמן).

3

יוצרים קציצות פחוסות בקוטר 4 ס"מ ומטגנים בשכבת שמן דקה כ-2 דקות מכל צד עד הזהבה. מוציאים לנייר סופג ומגישים.