מתכון

קרמבל שקדים, תפוחים ותותים

קרמבל קליל, ללא קמח, עם שילוב טעמים חמוצים ומתוקים

20,970 בשלנים התעניינו במתכון זה
ינואר 2020
קרמבל שקדים, תפוחים ותותים של רינת צדוק. צילום: שני בריל
קרמבל שקדים, תפוחים ותותים של רינת צדוק. צילום: שני בריל

 

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לקרמבל

אופן ההכנה

מכינים את הקרמבל

1

מעבדים את המרכיבים במעבד מזון לתערובת פירורית ומעבירים למקרר לחצי שעה.

מכינים את התפוחים

2

מערבבים תפוחים עם סוכר, מיץ לימון, מחית וניל, מלח ופלפל שחור.

3

מחממים שמן זית במחבת. מקפיצים את התפוחים כ־10 דקות עד שהם מזהיבים ומניחים בצד.

4

מחממים תנור ל־180 מעלות.

מרכיבים את המנה

5

מערבבים את התפוחים עם תותים ומסדרים בתבנית. מפוררים את הקרמבל מעל ואופים כ־15 דקות עד הזהבה.