מתכון

תבשיל פולנטה עם נקניקיות, דלעת צלויה וערמונים

תבשיל עם גוון חורפי וטעמים מעושנים

12,641 בשלנים התעניינו במתכון זה
נובמבר 2015
תבשיל פולנטה עם נקניקיות, דלעת צלויה וערמונים. צילום: דן לב | סגנון: אוריה גבע
תבשיל פולנטה עם נקניקיות, דלעת צלויה וערמונים. צילום: דן לב | סגנון: אוריה גבע

תבשיל עם גוון חורפי וטעמים מעושנים. מומלץ להשתמש בנקניקיות איכותיות של קצבים ולא במתועשות (למשל הנקניקיות של ”פרנק”).
מתכון לפולנטה רכה

החומרים טבלת מידות ומשקלות

הטבה לקוראי השולחן: משלוח חינם בכל הזמנה של תוצרת חקלאית פרימיום באתר "פרשוק"

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-180 מעלות.

2

מערבבים דלעת עם 2 כפות שמן ומרווה ומשטחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.

3

צולים כ-30 דקות עד שהדלעת זהובה ורכה.

4

מחממים מחבת עם 2 כפות שמן, מוסיפים נקניקיות ומטגנים עד השחמה. מוסיפים בצל ומזהיבים 3 דקות. מוסיפים את הדלעת וערמונים ומקפיצים עוד דקה. מתבלים במלח ופלפל.

5

מניחים 2 כפות פולנטה רכה בכל צלחת ועליה תבשיל נקניקיות ודלעת. מגישים חם.