לביבות פולנטה וגבינת תום עזים של רינת צדוק | צילום: נועם פריסמן, סטיילינג: ענת לבל, כלים: דניאלה ארד לביבות פולנטה וגבינת תום עזים מאת רינת צדוק ובשיתוף המחלבה מבית יצחק 40 דקות קל כשר צמחוני לביבות קלילות שמדברות גם לילדים וגם למבוגרים ומשלבות קמח תירס, תירס טרי, יוגורמה ותום עזים למתכון המלא
קציצות תירס של רינת צדוק. צילום: שני בריל, סטיילינג: דרור גולן קציצות תירס מאת רינת צדוק 50 דקות קל כשר טבעוני קציצות תירס טרי ללא קמח, מתקתקות ואפויות שילדים אוהבים מאוד למתכון המלא
קציצות ירקות ותירס של רינת צדוק. צילום: שני בריל קציצות ירקות ותירס מאת רינת צדוק 35 דקות קל כשר טבעוני 24 דירוגים שילוב של ירקות שילדים אוהבים עם כאלה שהם לא תמיד רוצים לאכול, בקציצות אפויות רכות מבפנים ופריכות מבחוץ למתכון המלא
שניצל תירס ביתי בפיתה, שף בנצי ארבל. צילום: רן בירן שניצל תירס מאת שף בנצי ארבל למתקדמים כשר צמחוני 5 דירוגים בנצי ארבל ממפגש אושר מחובר בנימי נפשו לגרסה התעשייתית של שניצל התירס אך הוא נעתר לנו והכין גרסה ביתית מצטיינת למתכון המלא
נאגטס תירס של אמיר קרונברג. צילום: רונן מנגן. סטיילינג: עמית פרבר נאגטס תירס מאת אמיר קרונברג 50 דקות קל כשר אוכל אמריקאי 2 דירוגים נאגטס שייכים לקטגוריה שניצלית קצת שונה. בניגוד לשניצלים, אין להם ממד של פריכות והכל רך: גם הציפוי וגם המלית למתכון המלא
טוט מן קאו פוט - לביבות עוף ותירס עם שאלוט, שום וכוסברה של שפית סוואלי אלדר. צילום: שירן כרמל. סטיילינג: שניר שרוני טוט מן קאו פוט: לביבות עוף ותירס מאת שפית סוואלי אלדר 20 דקות קל כשר תירס 5 דירוגים השפית סוואלי אלדר מכינה קציצות עוף שמקבלות שדרוג תאילנדי למתכון המלא
נאגטס תירס-עוף ביתיים . צילום: דניה ויינר | סגנון: דיאנה לינדר נאגטס תירס-עוף ביתיים מאת אורלי פלאי ברונשטיין 1:45 שעות קל כשר מתכונים לילדים 7 דירוגים אפשר לטגן או לאפות את הנגיסים הטעימים, אבל בכל מקרה כדאי להביא קטשופ מהבית כדי שיהיה במה לטבול למתכון המלא
לביבות תירס ועוף. צילום: דניאל לילה | סגנון: דלית רוסו לביבות תירס ועוף מאת רות אוליבר 10 דקות קל מאוד כשר מתכונים לילדים 9 דירוגים תקראו להן לביבות, תקראו להן קציצות - העיקר הוא שזו מנה סופר-פשוטה להכנה, שהילדים ישמחו לטרוף למתכון המלא
לביבות תירס תאילנדיות לביבות תירס תאילנדיות מאת אורלי פלאי ברונשטיין 1 שעה קל כשר ללא גלוטן 3 דירוגים לביבות צהובות וקראנצ’יות, שקל להכין ונעים לאכול גם כשהן כבר לא חמות למתכון המלא