יוצאים לטייל

איפה אוכלים בפסטיבל דרום אדום?

כל התחנות הקולינריות הכי שוות בדרך לכלניות
אברטו. צילום: אפיק גבאי
פברואר 2019

עמוק לתוך החורף נצבע הדרום במרבדים אדומים של כלניות, ומהווה הזדמנות מצוינת להכיר את ההיצע הקולינרי של האזור.  מאשדוד ועד חבל הבשור - אספנו עבורכם את המסעדות, המזללות, המחלבות וכל הפנינים והתחנות ששווה לעצור בשבילם.

מבשלת שריגים. צילום: עופר רונן
מבשלת שריגים. צילום: עופר רונן

מבשלת שריגים

מרכז מסחרי שריגים ליאון , שריגים
אחרי שכל אחד מהם זכה בפרסים ומדליות, החליטו עופר רונן ואהוד אילון להקים יחד מבשלת בירות בוטיק ב־2011. במקום ישנו מרכז מבקרים שניתן לערוך בו סיורים, אבל אל תפספסו את הבירגארדן - חצר קסומה שפועלת רק בסופי השבוע עם תפריט בירות עשיר וכמובן אוכל - נקניקיות, בשרים ומטוגנים. ראו מסעדה
כרמים. צילום: אנטולי מיכאלו
כרמים. צילום: אנטולי מיכאלו

כרמים

דרך הגורן , מושב סגולה
מסעדת כרמים הוקמה ב-2003 על ידי שף סהר רפאל. ניתן ליהנות בה מארוחות בוקר המוגשות לאורך כל השבוע, מארוחות צהריים עסקיות באמצע השבוע וכמובן מארוחות ערב עם תפריט המשלב בין המטבח הצרפתי הקלאסי למטבח הים תיכוני מקומי. ראו מסעדה