סיר של אש וגלם

מבשלים את המטבח הישראלי החדש

השף דן שמולוביץ מעניק פרשנות משלו לקולינריה המקומית העכשווית
מאי 2019
דג מאודה בזעתר עם חמאת זוטא ופול ירוק חלוט של שף דן שמולוביץ. צילום: אמיר מנחם. סטיילינג: דלית רוסו
דג מאודה בזעתר עם חמאת זוטא ופול ירוק חלוט של שף דן שמולוביץ. צילום: אמיר מנחם. סטיילינג: דלית רוסו

דג מאודה בזעתר עם חמאת זוטא ופול ירוק

1 דירוגים
הזוטא היא מאוד ישראלית. אמנם אנחנו משתמשים בה לתה אבל היא מאוד ארומטית ומעניינת, ואני אוהב לשלב אותה עם דגים למתכון המלא
עוף בלימון כבוש, אריסה וסלסת פסיפלורה של שף דן שמולוביץ. צילום: אמיר מנחם. סטיילינג: דלית רוסו
עוף בלימון כבוש, אריסה וסלסת פסיפלורה של שף דן שמולוביץ. צילום: אמיר מנחם. סטיילינג: דלית רוסו

עוף בלימון כבוש, אריסה וסלסת פסיפלורה

2 דירוגים
ההשריה בפסיפלורה מרככת את העוף ואחריה הוא עובר טיגון וציפוי באריסה ולימון כבוש שמוסיפים מעטה פריך וצבע יפהפה למתכון המלא
סלט רוקט ופורל מעושן בוויניגרט סומאק של שף דן שמולוביץ. צילום: אמיר מנחם. סטיילינג: דלית רוסו
סלט רוקט ופורל מעושן בוויניגרט סומאק של שף דן שמולוביץ. צילום: אמיר מנחם. סטיילינג: דלית רוסו

סלט רוקט ופורל מעושן בוויניגרט סומאק

1 דירוגים
דג מעושן, ירק רענן ומריר וסומאק חמצמץ - שילוב טעמים מעניין שמרכיב סלט אביבי לא שגרתי למתכון המלא