פלפלים בחומץ עם שום ושמיר של שרי אנסקי | צילום: אלכס ליבק פלפלים בחומץ עם שום ושמיר מאת שרי אנסקי כשעה + 2־3 ימים קל כשר סלטים הסבתות היו כובשות כך את הפלפלים הירוקים הבהירים, אך אפשר להכין כך את כל סוגי הפלפלים בכל הצבעים למתכון המלא
טורט פרג של שרי אנסקי | צילום: אלכס ליבק טורט פרג מאת שרי אנסקי 50 דקות קל כשר אפייה ביום שישי אחר הצהריים, כשיש לי עוגת פרג טובה כזאת, אני נרדמת עם העיתונים ביד, ומתעוררת בהרגשה נפלאה למתכון המלא
מרק אפונה טרייה ותפוחי אדמה של שרי אנסקי | צילום: אלכס ליבק מרק אפונה טרייה ותפוחי אדמה מאת שרי אנסקי כשעה קל כשר צמחוני מרק אביבי שאפשר להגיש עם פרוסות דקות של באגט משופשף בשום וקלוי בתנור למתכון המלא
פלפלים בגבינה של שרי אנסקי | צילום: אלכס ליבק פלפלים בגבינה מאת שרי אנסקי כ־45 דקות קל כשר צמחוני זה המאכל שאני מכינה לעצמי כבר יותר מארבעים שנה. שימו לב לסבלנות הנדרשת לריכוך הפלפלים למתכון המלא
ראגו עגל חלב של שרי אנסקי | צילום: אלכס ליבק ראגו עגל חלב מאת שרי אנסקי כשעתיים קל כשר בשר רוטב הבשר משמש לא רק להגשה עם פסטה אלא גם למילוי רביולי, לקנלוני או לכיסוי פירה תפוחי אדמה להכנת פאי רועים למתכון המלא
בורשט קר של שרי אנסקי | צילום: אלכס ליבק חמיצה – בורשט קר מאת שרי אנסקי 50 דקות קל כשר ספרי בישול חמיצה מרוכזת בטעם ובצבע עז ומבריק למתכון המלא