מתכון

אבטיח על הגריל עם סלסת מנגו ירוק

גריל ובשר הן כמעט מלים נרדפות, אבל אפשר לצלות עליו גם פירות ולקבל תוצאה ממכרת

662 בשלנים התעניינו במתכון זה
מרץ 2019
אבטיח על הגריל עם סלסת מנגו ירוק של השפית סבינה ולדמן. צילום: אנטולי מיכאלו
אבטיח על הגריל עם סלסת מנגו ירוק של השפית סבינה ולדמן. צילום: אנטולי מיכאלו

 

 

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לסלסה

להגשה

אופן ההכנה

1

מתבלים את האבטיח במלח ובפלפל שאטה וצולים על גריל חם כ־2 דקות מכל צד. מערבבים את כל חומרי הסלסה למעט הכוסברה והבזיל.

2

מניחים את האבטיח על צלחת הגשה ומניחים מעליו 2־3 כפות גדושות של סלסה. מפזרים מעל עלי כוסברה ובזיל ומגישים מיד.