מתכון

אצבעות שוקולד קראנץ'

לא צריך תנור ואפילו לא מיקסר כדי להכין חטיף שוקולד טעים עם תחתית מתפצפצת

39,481 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2015
אצבעות שוקולד קראנץ'
אצבעות שוקולד קראנץ'

לא צריך תנור ואפילו לא מיקסר כדי להכין חטיף שוקולד טעים עם תחתית מתפצפצת.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

בסיס:

ציפוי:

עיטור:

אופן ההכנה

מכינים את הבסיס

1

מרפדים תבנית בנייר אפייה וממיסים שוקולד וג'יאנדויה במיקרוגל או על בן מארי.

2

מערבבים את השוקולד המומס עם יתר חומרי הבסיס ויוצקים לתבנית. בעזרת האצבעות או פלטה, מיישרים את התערובת ומהדקים אותה לתחתית התבנית. מעבירים למקרר למשל שעה.

מכינים את הציפוי

3

ממיסים שוקולד מריר במיקרוגל או על בן מארי.

4

במקביל, מביאים לרתיחה שמנת, מים, סוכר וגלוקוז. יוצקים על השוקולד המומס וטורפים לתערובת אחידה.

5

יוצקים את התערובת על הבסיס ומיישרים בעזרת פלטה. מעבירים למקרר לשעתיים לפחות.

6

חותכים לריבועים בעזרת סכין משוננת (אפשר לטבול את הסכין במים רותחים כדי להקל על החיתוך). שומרים במקרר.

אפשר להחליף את שבבי הקוקוס בפניני שוקולד