החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה
אופן ההכנה
מכינים את תבשיל השעועית
1
מחממים סיר בינוני עם שמן ומטגנים בצל 5 דקות על להבה בינונית להזהבה. מוסיפים כמון וקקאו ומבשלים דקה נוספת תוך כדי ערבוב.
2
מוסיפים מחית צ'יפוטלה, שעועית ו- 1/2 כוס מים ומביאים לרתיחה. מתבלים במלח ופלפל ומנמיכים להבה. מבשלים ללא כיסוי 10 דקות לחיבור טעמים.
3
מסירים מהכיריים, מוסיפים כוסברה קצוצה ומערבבים.
לפני ההגשה מרכיבים את המנה
4
מחממים טורטיות במחבת יבשה וחמה כדקה מכל צד ומעבירים לצלחת.
5
מניחים על כל טורטייה 2 כפות גדושות מתבשיל השעועית, 4 פרוסות אבוקדו וכמה פרוסות בצל סגול. מתבלים במלח ופלפל. מניחים על האבוקדו כף גדושה שמנת חמוצה ועוד עלי כוסברה טריים. סוחטים רבע ליים על כל מנה.
6
מגלגלים שיהיה נוח לאחוז ומגישים.