מתכון

ארטיק אננס עם קוביות שזיף

פרי אחד נטחן עם חלב קוקוס והאחר נותר בקוביות קטנות. כך נוצרים ניגודים מעניינים של צבע ומרקם

2,851 בשלנים התעניינו במתכון זה
יוני 2017
ארטיק אננס עם קוביות שזיף של מורן לילה. צילום: דניאל לילה. סגנון: עמית פרבר
ארטיק אננס עם קוביות שזיף של מורן לילה. צילום: דניאל לילה. סגנון: עמית פרבר

אפשר להחליף את השזיף בפירות יער. השימוש בחלב קוקוס הופך את הארטיק נטול מוצרי החלב לעשיר בטעם ובמרקם.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

טוחנים אננס, חלב קוקוס ואבקת סוכר במעבד מזון לקבלת מרקם חלק וממלאים תבניות ארטיק.

2

מניחים בכל תבנית 4-3 קוביות שזיף ובעזרת המקל דוחפים אותן פנימה. מקפיאים למשך לילה. מחלצים על ידי טבילה במים חמים.

3