מתכון

בורקס פלפלים קלויים

בורקס ביתי מבצק טורקי אמיתי הוא הגילטי פלז'ר המושלם לימי החורף

2,549 בשלנים התעניינו במתכון זה
בורקס פלפלים קלויים של שפים אריק דרחני ומולי מגריסו. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל
בורקס פלפלים קלויים של שפים אריק דרחני ומולי מגריסו. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל

למתכון הבסיסי להכנת בצק יופקה

ניתן להחליף את בצק היופקה בבצק פילו

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

קולים את הירקות בתנור שחומם מראש ל־210 מעלות עד שהם משחימים. מקלפים וקוצצים דק.

2

מעררבים את הירקות בקערה עם שמן הזית, מיץ הלימון, מלח ופלפל.

3

מסדרים את המלית על הבצק ומגלגלים לצורה הרצויה.

4

אופים את הבורקס במשך 30 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.