החומרים טבלת מידות ומשקלות
לציפוי
לסלט ירקות
להגשה
אופן ההכנה
1
מעבירים את הביצים העלומות המוכנות להתייצבות במקרר למשך כחצי שעה.
מצפים ומטגנים
2
מכינים שלוש קערות — קמח, ביצים טרופות מתובלות במלח, פלפל וצ׳ילי ואטריות קדאיף.
3
מייבשים את הביצים העלומות בנייר סופג בעדינות ומגלגלים כל אחת מהן בקמח. מנערים כדי להיפטר מעודפים, טובלים בתערובת הביצים ומגלגלים באטריות הקדאיף.
4
מחממים בסיר שמן לטיגון עמוק ל-200 מעלות. מכניסים פנימה בזהירות את הביצים המצופות ומטגנים עד שאטריות הקדאיף מזהיבות. מוציאים בעזרת כף מחוררת ומניחים בצלחת מרופדת בנייר סופג.
מכינים את הסלט
5
מניחים את הירקות בקערה, מתבלים ומערבבים.
מגישים
6
מניחים בכל צלחת הגשה כף מסקרפונה, פרוסות סלמון מעושן, סלט ירקות, מלפפונים חמוצים, קרואסון ו-2 ביצים מצופות. מומלץ להכין מהקרואסון כריך המכיל את כל המרכיבים ולקחת ביס גדול