המנה הזאת היא מה שנקרא "פשוט אוכל טעים". במיה בשיא עונתה מקבלת כאן את מרכז הבמה, ללא התוספת הקלאסית של רוטב עגבניות. היא משתלבת מעולה עם דג, ויוגורט בהגשה מעגל את הטעמים.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה
אופן ההכנה
1
מלהיטים מחבת על להבה גבוהה ומקפיצים במיה כ־2 דקות להזהבה קלה. מוסיפים שמן זית, דגים ועגבנייה, מתבלים במלח, זרעי כוסברה ומיץ לימון ומקפיצים כ־3 דקות נוספות להזהבת הדגים.
2
משטחים יוגורט על צלחת רחבה, מניחים מעל את תכולת המחבת, מזלפים מעט שמן זית ומגישים מיד.