מתכון

בננות מקורמלות עם נוטלה ביתית, אגוזים וקוקוס

הבשר של הבננות נותר רך ורענן והן מקבלות מעטה פציח בדיוק כמו של קרם ברולה. קינוח בזק ואחלה פתרון לבננות בשלות

30,196 בשלנים התעניינו במתכון זה
ספטמבר 2019
בננות מקורמלות עם נוטלה ביתית, אגוזים וקוקוס של קרן אלה גפן ויעל סלע. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר
בננות מקורמלות עם נוטלה ביתית, אגוזים וקוקוס של קרן אלה גפן ויעל סלע. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר

ל"נוטלה" תוצרת ביתית

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מפזרים שכבה אחידה של סוכר על חצאי הבננות ושורפים את הסוכר עם מבער ברולה כ- 2 דקות עד שהוא מתקרמל. אם אין מבער, מפעילים תנור על מצב גריל בטמפ' מקסימלית. מניחים את הבננות בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לחלק העליון של התנור. צולים את הבננות 4-3 דקות עד לקבלת מעטה מקורמל.

2

מניחים על כל חצי בננה כ-2 כפות נוטלה ומפזרים אגוזים וקוקוס.