אחרי שהכנתם את הבצק הבסיסי ניתן להכין:
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
יוצקים מים לקערת מיקסר, מוסיפים שמרים ומערבבים. מוסיפים לפי הסדר קמח, ביצה, סוכר, מלח וחמאה בטמפ' החדר ומערבלים בוו לישה כ-2 דקות עד שמתקבל בצק. מוסיפים מעט מים אם הבצק קשה מדי, ואם הוא רטוב מדי מוסיפים מעט קמח תוך כדי לישה.
2
מגבירים את מהירות הלישה לבינונית ולשים כ-4 דקות נוספות עד שמתקבל בצק רך ולא דביק.
3
מנמיכים שוב את מהירות המיקסר, מוסיפים את החמאה הקפואה בהדרגה ולשים עד שהיא כמעט נטמעת ונשארים רק מעט פתיתי חמאה בבצק.
4
מעבירים את הבצק לקערה מקומחת ומפזרים מעל מעט קמח. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומתפיחים במשך 60-40 דקות עד שהבצק כמעט מכפיל את נפחו.