החומרים טבלת מידות ומשקלות
למרינדה
להגשה
אופן ההכנה
1
מערבבים היטב את חומרי המרינדה ומשרים את רצועות הבקר 10 דקות.
2
בינתיים חולטים ברוקולי 3 דקות במי מלח רותחים עד לדרגת אל-דנטה. מעבירים למי קרח לעצירת הבישול ומסננים. לחילופין פורסים את הברוקולי הטרי דק ולא חולטים.
3
מערבבים סוכר עם סויה עד שהסוכר נמס.
4
מחממים היטב מחבת עם שמן ומקפיצים את רצועות הבקר 3 דקות על להבה גבוהה עד השחמה. מוסיפים את הברוקולי, את תערובת הסויה והסוכר ופלפל חריף ומערבבים.
5
מוסיפים בצל ירוק ושמן שומשום ומקפיצים עוד חצי דקה.
6
מגישים על אטריות אורז שהושרו במים רותחים במשך 15 דקות.