מתכון

ברד פודינג בננה

לקרואסונים שאיבדו מעט מטריותם אפשר להוסיף בלילה, לאפות ויש לכם מנה חדשה וממכרת: ברד פודינג

8,878 בשלנים התעניינו במתכון זה
פברואר 2019
מק אנד צ'יז ברד פודינג של שפית לירז שדה. צילום: אפיק גבאי
מק אנד צ'יז ברד פודינג של שפית לירז שדה. צילום: אפיק גבאי

אפשר להחליף את הקרואסונים ב־7 פרוסות לחם לבן או חלה, וכן אפשר להוסיף לתערובת שאריות עוגה בחושה או בריוש.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לבלילה

לשש מנות

להעשרת הבלילה

להגשה

אופן ההכנה

1

מערבבים את כל חומרי הבלילה, יוצקים על הקרואסונים (או הלחם) ומניחים לבלילה להיספג היטב במשך חצי שעה לפחות.

2

דוחסים את התערובת לתבנית אפייה ואופים בחום של 180 מעלות במשך 25 דקות.

3

הצעת הגשה: מגישים עם שמנת חמוצה ואבקת סוכר. אפשר להעשיר בפרוסות בננה ואגוזים.