תירס מתוק (כמו זן גילי) אפשר לאכול חי בלי בעיה. באפייה קצרה כמו זו הוא יוצא מתקתק ומתפצפץ ומוסיף עוד מרקם למנה הנימוחה.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
טורפים את השמנת, החלב, הביצים והשום ומתבלים במלח ופלפל.
2
משרים את פרוסות הלחם בתערובת הביצים בתבנית אפייה משומנת כך שהן מכוסות לגמרי. המינימום הוא כשעה לפני האפייה, ואפשר להשאיר אותן בבלילה במשך לילה במקרר.
3
מפזרים על הלחם את הזוקיני, התירס והגבינה. אפשר "לדחוף" אותם לתוך הלחם.
4
מתבלים בעוד פלפל ואופים במשך 45 דקות בתנור שחומם מראש ל־180 מעלות, עד שהמאפה משחים