החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל־180 מעלות ומרפדים 2 תבניות תנור בנייר אפייה. מברישים פרוסות לחם בשמן זית, מניחים בתבנית ומכניסים לתנור. אופים כ־8 דקות עד שהלחם פריך וזהוב.
2
מניחים פרוסות צנוניות עגולות (לא המאורכות) בתבנית השנייה. יוצקים מעליהן 3 כפות שמן זית וכף ממיץ הלימון, בוזקים מלח ופלפל שחור, מערבבים ומפזרים בתבנית בצורה אחידה ככל האפשר. מעבירים לתנור וצולים 8 דקות עד שהצנוניות מזהיבות.
3
מערבבים פרוסות צנוניות מאורכות ופטרוזיליה עם יתר מיץ הלימון ושמן הזית, ממליחים ומערבבים שוב.
4
מורחים חמאת מקדמיה על כל ברוסקטה, מניחים מעל צנוניות צלויות, צנוניות בלימון ופטרוזיליה וצנוניות כבושות. מקשטים בכמה פרוסות צ׳ילי ירוק טרי ומגישים.