מתכון

גאדו-גאדו – סלט כרוב ונבטים ברוטב בוטנים

פירוש המילה "גאדו" היא לערבב ואכן כשהסלט הזה מוגש הוא ערבוביה של ירקות טריים, מבושלים, ביצים קשות וטופו

55,854 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2019
גאדו-גאדו - סלט כרוב ונבטים ברוטב בוטנים של אתי אלימלך | צילום: דן לב | סגנון: דלית רוסו
גאדו-גאדו - סלט כרוב ונבטים ברוטב בוטנים של אתי אלימלך | צילום: דן לב | סגנון: דלית רוסו

להכנת המתכון צריך 3/4 כוס רוטב בוטנים חם

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לוויניגרט אינדונזי

אופן ההכנה

מכינים ויניגרט אינדונזי

1

מנערים את כל החומרים בצנצנת עם מכסה אטום. אפשר להכין מראש ולשמור 4-3 ימים במקרר.

מרכיבים את הסלט

2

מערבבים כרוב ונבטים ומניחים בקערת הגשה. מסדרים מעל שכבה של בצל ירוק ומעליה שכבת בוטנים.

3

יוצקים את הוויניגרט ומעליו את רוטב הבוטנים. מערבבים ומגישים.