מתכון

גולדן מילק

גרסה אחרת של צ’אי - משקה חלב שקדים סמיך ומתובל בתבלינים מחממים

10,821 בשלנים התעניינו במתכון זה
ינואר 2020
גולדן מילק של רינת צדוק. צילום: שני בריל
גולדן מילק של רינת צדוק. צילום: שני בריל

החלב מקבל צבע חום־צהבהב משורש הכורכום, שתורם לו ערכים תזונתיים ותכונות אנטי דלקתיות.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מניחים את התבלינים בסיר, יוצקים מעל חלב שקדים ומערבבים. מוסיפים תמרים או סירופ מייפל אם רוצים להמתיק את המשקה.

2

מבשלים על להבה נמוכה עד שהחלב מצהיב מעט ומדיף ריח של תבלינים. מאחסנים במקרר עד יומיים ומחממים לפני ההגשה.