מתכון

גזרים צלויים במרינדת ג'ינג'ר ודבש סילאן

לאחר האפייה, מברישים את הגזרים ומפזרים מעל שומשום קלוי, קצח ופלפל שחור לסיום

6,051 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2018
גזרים צלויים במרינדת ג'ינג'ר ודבש סילאן של שף שמעון דהן. צילום: שרית גופן. סטיילינג: אינה גוטמן
גזרים צלויים במרינדת ג'ינג'ר ודבש סילאן של שף שמעון דהן. צילום: שרית גופן. סטיילינג: אינה גוטמן

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להגשה

אופן ההכנה

1

מקלפים את הגזרים ומשאירים אותם בצורתם הטבעית ללא חיתוך הקצוות.

למרינדה

2

מערבבים בקערה את הסילאן, רוטב הסויה ושמן הזית, קוצצים את הג'ינג'ר לפרוסות דקות ומערבבים היטב.

3

מערבבים את הגזרים היטב ברוטב ומסדרים בתבנית אפייה עם יתרת הרוטב מעל, מכסים ברדיד אלומיניום ואופים ב-190 מעלות כ-30 דקות או עד לריכוך. מדי פעם מרטיבים את הגזרים ברוטב.

להגשה

4

מברישים שוב את הגזרים ומפזרים מעל שומשום קלוי, קצח ופלפל שחור.