החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה
אופן ההכנה
1
מקלפים את הגזרים ומשאירים אותם בצורתם הטבעית ללא חיתוך הקצוות.
למרינדה
2
מערבבים בקערה את הסילאן, רוטב הסויה ושמן הזית, קוצצים את הג'ינג'ר לפרוסות דקות ומערבבים היטב.
3
מערבבים את הגזרים היטב ברוטב ומסדרים בתבנית אפייה עם יתרת הרוטב מעל, מכסים ברדיד אלומיניום ואופים ב-190 מעלות כ-30 דקות או עד לריכוך. מדי פעם מרטיבים את הגזרים ברוטב.
להגשה
4
מברישים שוב את הגזרים ומפזרים מעל שומשום קלוי, קצח ופלפל שחור.