מתכון

גלו ויין: יין חם גרמני (Glühwein)

זהו יין מאוד מתובל וממותק, שמשמח את הלב ומחמם את הגוף בימי החורף הקרים

69,906 בשלנים התעניינו במתכון זה
פברואר 2019
גלו ויין - יין חם גרמני (Glühwein) של תום פרנץ. צילום: אפיק גבאי
גלו ויין - יין חם גרמני (Glühwein) של תום פרנץ. צילום: אפיק גבאי

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

יוצקים את היין ואת כל שאר המרכיבים לסיר. מכסים ומבשלים על אש נמוכה 35-40 דקות. טועמים ומוסיפים סוכר במידת הצורך. מגישים חם.