מתכון

גלידת פינקולדה

זוכרים את המשקה מהאייטיז? יש לו ריח אקזוטי וטעם של חופשה. כאן שודכו הרום והקוקוס עם אננס להעצמת האפקט הטרופי

8,117 בשלנים התעניינו במתכון זה
יוני 2015
גלידה פינה קולדה של מורן לילה. צילום: דניאל לילה. סגנון: עמית פרבר
גלידה פינה קולדה של מורן לילה. צילום: דניאל לילה. סגנון: עמית פרבר

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מערבלים במעבד מזון את כל החומרים חוץ מהשמנת לנוזל חלק.

2

מקציפים שמנת מתוקה לקצפת רכה. מוסיפים את תערובת האננס לקצפת ומקציפים עוד 3-2 דקות. מעבירים למיכל אטום או לתבנית של ארטיקים ומקפיאים למשך 3 שעות לקבלת גלידה רכה או יותר אם מתכננים להכין מהגלידה גלידוניות, עוגת גלידה או קסטה למשל.