במקרה כזה אפילו לא צריך לזלף אותם, אלא אפשר פשוט למלא בכפית.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
חומרים ל 18- גליליות:
לגנאש שוקולד לבן:
לפטל:
לשוקולד וברס לטבילה:
אופן ההכנה
1
מכינים גנאש שוקולד לבן: שמים שוקולד לבן בקערה. מביאים שמנת לסף רתיחה, יוצקים על השוקולד ומניחים ל 3- דקות. מערבבים לקרם חלק ומעבירים לשקית זילוף. שומרים במקרר עד שהגנאש מתייצב (אפשר לזרז תהליכים במקפיא).
2
טוחנים פטל וממלאים: טוחנים פטל במעבד מזון למרקם חלק ומעבירים לשקית זילוף נפרדת.
3
מזלפים את הגנאש והפטל זה לצד זה לתוך הגליליות ומיישרים את הקצוות. מסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומעבירים למקפיא לשעתיים עד שהגנאש יציב.
4
טובלים בשוקולד וברס: מערבבים שוקולד לבן ושמן בקערית וממיסים במיקרוגל. מערבבים למרקם חלק. שמים ברס בקערה נוספת.
5
טובלים קצה אחד של הגליליות בשוקולד המומס ולאחר מכן בקערה עם הברס. מניחים בתבנית כשהצד הטבול כלפי מעלה ושומרים במקפיא עד ההגשה.