מתכון

ג’לי תפוחים עם ג’ינג’ר מסוכר וקינמון

ג’לי רענן עם עקיצות ג’ינג’ר עדינות. מגישים לצד סלט פירות, רוטב וניל קר או קצפת

2,038 בשלנים התעניינו במתכון זה
ינואר 2020
ג’לי תפוחים עם ג’ינג’ר מסוכר וקינמון של אוריה גבע | צילום: דניה ויינר
ג’לי תפוחים עם ג’ינג’ר מסוכר וקינמון של אוריה גבע | צילום: דניה ויינר

אם מכינים לילדים, אפשר לוותר על הג'ינג'ר ולהחליף בקוביות קיווי, מנגו או כל פרי שאוהבים – טרי או מיובש.

שימו לב: לילה קירור

תבנית סיליקון 6 שקעים

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

משרים ג’לטין ב- 1/3 כוס מיץ תפוחים.

2

יוצקים את יתרת המיץ לסיר קטן, מוסיפים סוכר ומקל קינמון ומביאים לרתיחה עדינה על להבה בינונית.

3

מסירים מהכיריים, מוסיפים את הג’לטין המומס ומערבבים עד שהוא נמס לגמרי.

4

מניחים כמה קוביות ג’ינג’ר מסוכר בכל שקע של תבנית מאפינס ויוצקים את הנוזל ביניהם באופן שווה. מצננים ומעבירים למקרר למשך הלילה.

5

לחילוץ הג’לי מהשקעים טובלים את התבנית בכלי עם מים רותחים למשך כמה שניות ודוחקים את הג’לי מכל שקע על ידי הפיכת השקע בעזרת האצבעות.