אם מכינים לילדים, אפשר לוותר על הג'ינג'ר ולהחליף בקוביות קיווי, מנגו או כל פרי שאוהבים – טרי או מיובש.
שימו לב: לילה קירור
תבנית סיליקון 6 שקעים
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
משרים ג’לטין ב- 1/3 כוס מיץ תפוחים.
2
יוצקים את יתרת המיץ לסיר קטן, מוסיפים סוכר ומקל קינמון ומביאים לרתיחה עדינה על להבה בינונית.
3
מסירים מהכיריים, מוסיפים את הג’לטין המומס ומערבבים עד שהוא נמס לגמרי.
4
מניחים כמה קוביות ג’ינג’ר מסוכר בכל שקע של תבנית מאפינס ויוצקים את הנוזל ביניהם באופן שווה. מצננים ומעבירים למקרר למשך הלילה.
5
לחילוץ הג’לי מהשקעים טובלים את התבנית בכלי עם מים רותחים למשך כמה שניות ודוחקים את הג’לי מכל שקע על ידי הפיכת השקע בעזרת האצבעות.