מתכון

ג'רדיניירה – חמוצים בנוסח שיקאגו

את הג'רדיניירה אנו מכינים בשיתוף עם "כרוב בריא - מטבח התססות ושימור מזון טבעי", יצרן ארטיזנלי בשם עדי פעמוני

3,042 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוקטובר 2021
ג'רדיניירה – חמוצים בנוסח שיקאגו של שף יוגב ירוס. צילום: שני בריל
ג'רדיניירה – חמוצים בנוסח שיקאגו של שף יוגב ירוס. צילום: שני בריל

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מביאים לרתיחה בסיר מים, חומץ תפוחים, מלח וזרעי שומר.

2

מערבבים בקערה את כל הירקות ומסדרים בצנצנת מעוקרת שמכילה אותם בצפיפות.

3

יוצקים את הנוזל החם על הירקות ומוסיפים מעל שמן זית. אוטמים הרמטית ושומרים מחוץ למקרר ל־24 שעות.

4

כעבור יממה מעבירים למקרר (נשמר עד חודשיים).