החומרים טבלת מידות ומשקלות
לקישוט (לא חובה)
אופן ההכנה
1
טוחנים אננס, מים וסוכר בבלנדר לנוזל סמיך ואחיד במרקמו. מוסיפים מיץ לימון וטקילה, מערבבים ומעבירים לכלי מתכת רחב ושטוח.
2
מכניסים למקפיא לכ-30 דקות (שהגרניטה תתחיל לקפוא). ברגע שנוצר מעט קרח על הדפנות ועל פני הגרניטה מערבבים בחוזקה, כדי לשבור ולרסק את הקרח, ומחזירים למקפיא. חוזרים על התהליך שלוש-ארבע פעמים עד שמתקבלת תערובת יציבה וקפואה של רסיסי קרח.
3
מעבירים לכלי אטום ושומרים במקפיא עד ההגשה (רצוי לא יותר מכמה שעות). מרקם הגרניטה במיטבו ביום ההכנה.
4
יוצקים לכוסות גבוהות שהוקפאו מראש, מקשטים בפרחי היביסקוס ומגישים.