מתכון

דג בגריל עם צ’ימיצ’ורי כוסברה של עומר מילר

מנת דג בגריל שתעבוד עם כל דג לבן טרי. בקשו ממוכר הדגים שיפתח את הדגים לצורת פרפר

10,406 בשלנים התעניינו במתכון זה
יוני 2019
דג בגריל עם צ'ימיצ'ורי כוסברה של שף עומר מילר. צילום: דן פרץ. סטיילינג: רותם ניר
דג בגריל עם צ'ימיצ'ורי כוסברה של שף עומר מילר. צילום: דן פרץ. סטיילינג: רותם ניר

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לצ'ימיצ'ורי

אופן ההכנה

1

מבעירים גריל פחמים, וכשהגחלים לוהטות מניחים עליהן רשת נקייה ומשומנת.

לצ'ימיצ'ורי

2

מערבבים את כל החומרים למשחה גסה.

לדג

3

מתבלים את הדג במלח ופלפל ויוצקים מעט שמן זית. מורחים את פנים הדג בנדיבות בצ’ימיצ’ורי וסוגרים. כורכים וקושרים בחוט שפגט.

4

מניחים את הדג למשך 5 דקות על הגריל, הופכים לעוד 5 דקות על הצד השני ומגישים.

5

גיוון: אפשר להשאיר את הדג פתוח, לתבל במלח, פלפל ומעט שמן זית ולצלות 2 דקות מכל צד. אחרי שמורידים מהגריל מורחים בנדיבות בצ’ימיצ’ורי ומגישים