החומרים טבלת מידות ומשקלות
לצ'ימיצ'ורי
אופן ההכנה
1
מבעירים גריל פחמים, וכשהגחלים לוהטות מניחים עליהן רשת נקייה ומשומנת.
לצ'ימיצ'ורי
2
מערבבים את כל החומרים למשחה גסה.
לדג
3
מתבלים את הדג במלח ופלפל ויוצקים מעט שמן זית. מורחים את פנים הדג בנדיבות בצ’ימיצ’ורי וסוגרים. כורכים וקושרים בחוט שפגט.
4
מניחים את הדג למשך 5 דקות על הגריל, הופכים לעוד 5 דקות על הצד השני ומגישים.
5
גיוון: אפשר להשאיר את הדג פתוח, לתבל במלח, פלפל ומעט שמן זית ולצלות 2 דקות מכל צד. אחרי שמורידים מהגריל מורחים בנדיבות בצ’ימיצ’ורי ומגישים