את הדג חורכים קלות בברנר – אם אין לכם אתם יכולים לוותר וזה נכון גם לגבי שלב הסמכת הרוטב באגר אגר.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
טוחנים את הפרי המותסס ומסננים. את הנוזלים מרתיחים עם האגר אגר (שעוזר לנוזל להיקרש), מצננים ומעבירים למקרר לשעתיים עד שהנוזל הופך לג'ל יציב. טוחנים למחית חלקה.
2
ממלאים תבנית אלומיניום בקוביות קרח, מניחים מעליהם את נתחי הדג, מברישים את הדג בשמן זית וחורכים את חלקו העליון של הדג בעזרת ברנר (לא חובה). מסדרים את נתחי הדג על הצלחת, מזלפים מעל את קרם הפרי, מתבלים בשמן זית, מיץ ליים ומלח ומפזרים עשבי תבלין.