החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה
אופן ההכנה
1
מחממים מחבת על אש בינונית ומוסיפים שמן. מטגנים קלות את הגזר והתרד (לא יותר מדקתיים).
2
מוסיפים את השום ומיד מכבים את האש. מערבבים דקה נוספת ומעבירים הכל לכלי ערבוב. משאירים את הקערה בטמפרטורת החדר עד שהמרכיבים יצטננו.
3
מוסיפים לקערה את קוביות הדג, הבצל הירוק, הג'ינג'ר והסויה.
4
טובלים דף אורז אחד במלואו בקערה עם מים קרים. מוציאים אותו מהמים לאחר כדקה, "מנערים" קלות (נזהרים לא לקרוע) ומניחים על כלי שטוח וחלק (צלחת גדולה או מגש).
5
לוקחים חופן מן התערובת (מערבבים את התערובת מדי דקתיים) ומניחים במרכז הדף. מקפלים את החלק התחתון למעלה, את העליון - למטה, את צד ימין - לשמאל, ואת צד שמאל - לימין. מניחים בעדינות על משטח ישר ומשומן קלות וממשיכים בקיפול האחרים.
להגשה
6
מניחים פרוסת פלפל חריף ובוטנים שבורים על כל יחידה ומגישים עם מטבלים שונים - סויה, צ'ילי מתוק, טריאקי או אחר.