לקמח הכוסמת יש טעם דומיננטי, אז אם אתם לא מתים עליו אפשר להמיר מחצית מהכמות לקמח רגיל. הקמח נוטה לספוח נוזלים, כך שאם התערובת מתמצקת מעט בזמן ההכנה זה בסדר.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
טורפים את כל החומרים היבשים בקערה בינונית. בקערה נוספת טורפים חלב, חמאה וביצה.
2
יוצרים גומה בקערה עם החומרים היבשים ומוזגים לתוכה את התערובת הרטובה. טורפים היטב. מניחים בצד כ־5 דקות.
3
מחממים מחבת ופל ומרססים בספריי שמן. יוצקים את הבלילה למחבת ומטגנים כ־8 דקות עד שהוופלים משחימים.
4
מגישים עם סירופ מייפל, פירות או רוטב שוקולד וקרם פרש, או לחילופין עם תוספות מלוחות: שמנת חמוצה, שמן זית ופלפל שחור. אפשר גם להכין מהוופלים טוסט.