החומרים טבלת מידות ומשקלות
לקצפת יוגורט
אופן ההכנה
1
מניחים בסיר את החבושים ומוסיפים מים עד כיסוי, סוכר ותבלינים. מרתיחים, מקטינים את האש ומבשלים במשך שעתיים לפחות עד שהחבושים רכים. מסננים, זורקים את התבלינים ושומרים את הנוזלים.
2
מחזירים את הנוזלים לסיר ומבשלים על אש קטנה עד לקבלת מרקם של סירופ. מצננים.
3
מכינים את קצפת היוגורט: סוחטים את הנוזלים מהיוגורט המסונן. מקציפים שמנת מתוקה וסוכר עד ליצירת קצפת נוקשה. מקפלים את היוגורט הסמיך לקצפת בעדינות.
4
מניחים את החבושים המסוכרים בצלחת ומניחים מעל כף של קצפת יוגורט. מתבלים במעט פלפל שחור, מפזרים פיסטוקים ומזלפים את סירופ החבושים.