מתכון

חורשטה בה: תבשיל בשר וחבושים

מנה חורפית של בשר המתבשל בתערובת בצל, פירות ורכז רימונים. הרוטב צריך להיות חמוץ מתוק ביחס שאוהבים

3,458 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2018
חורשטה בה. צילום: אנטולי מיכאלו
חורשטה בה. צילום: אנטולי מיכאלו

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

בסיר מטגנים את הבשר עם התבלינים, מכסים במים ומבשלים עד שהוא מוכן.

2

במחבת מאדים בצל, מוסיפים חבושים, שזיפים, משמשים, חמוציות ונענע. מערבבים ומאדים עוד קצת עד לריכוך (אסור שהבצל ישחים).

3

כשהבשר מבושל מוסיפים לסיר את תערובת הבצל והפירות שבמחבת יחד עם רכז הרימונים והתמרהינדי (הרוטב צריך להיות חמוץ מתוק ביחס שאתם אוהבים) ומבשלים 30־45 דקות.