החומרים טבלת מידות ומשקלות
למרינדה
לצלי
אופן ההכנה
1
מערבבים את מרכיבי המרינדה ומשרים בה את העוף במשך לילה או כמה שעות.
2
טוחנים לימון פרסי וזרעי כוסברה במטחנת תבלינים או בבלנדר עד לקבלת תערובת גסה. מפזרים על העוף את תערובת התבלינים ומתבלים גם במלח ופלפל.
3
מחממים מחבת פסים או מחבת כבדה, יוצקים שמן זית וצולים את חזות העוף כ־2 דקות מכל צד עד שהם מזהיבים. מעבירים לצלחת הגשה ומפזרים על הכל עלי דפנה מהמרינדה, סרט קליפת תפוז ושיני שום.