אם יש זמן, כדאי להשרות את העוף מראש במיץ הלימון ובתבלינים
גיוונים:
• מחליפים את עלי התרד בעלי מנגולד ללא הפטוטרות.
• מוסיפים מעל הפטה צנוברים קלויים. לגרסה כשרה אפשר להוסיף אותם במקומה.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים מחבת פסים או גריל עם כף שמן זית. מתבלים את נתחי העוף במלח, פלפל, סומאק או פפריקה וצורבים 3-2 דקות מכל צד להזהבה.
2
מניחים בצלחות ומזלפים מעל מיץ לימון.
3
מחממים מחבת עם כף-שתיים שמן זית ומקפיצים תרד 20 שניות. מוסיפים שום, מלח ופלפל ומערבבים. מניחים על נתחי העוף.
4
מפוררים מעל גבינת פטה ומגישים.