מתכון

חטיפי פלפלים ממולאים

פלפלונים מתוקים, קטנים, חמודים וצבעוניים, בדיוק בגודל ובצורה שמתאימים לשמש כלי קיבול למלית וליצור את החטיף המושלם

13,052 בשלנים התעניינו במתכון זה
חטיפי פלפלים ממולאים של אורי שפט ורינת צדוק. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר.
חטיפי פלפלים ממולאים של אורי שפט ורינת צדוק. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2

מערבבים עגבניות, פטרוזיליה, כוסברה, שום, פטה ופלפל שחור.

3

חוצים פלפלים ומנקים מגרעינים וקרומים. ממלאים כל פלפל בתערובת ומפזרים מעל פירורי לחם. מניחים בתבנית. אפשר להכין עד שלב זה בלי לאפות ולשמור במקרר עד יום.

4

אופים 15-10 דקות להזהבה.

5

מגישים חם או בטמפ' החדר. שומרים את הפלפלים האפויים במקרר עד 3 ימים.