החומרים טבלת מידות ומשקלות
לסלסת אפרסקים
לבלילת טמפורה
להרכבה
אופן ההכנה
מכינים סלסת אפרסקים
1
מערבבים את כל החומרים ומעבירים למקרר ל־3 שעות.
מכינים בלילת טמפורה ומטגנים
2
מחממים שמן לטיגון עמוק ומערבבים את כל חומרי בלילת הטמפורה מלבד הקמח. מניחים קמח בצלחת רחבה, מקמחים את נתחי הדג, טובלים פיסות דג בבלילת הטמפורה ומעבירים מיד לשמן החם. מטגנים את הדג 2־3 דקות להזהבה. מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
צורבים אפרסקים
3
מחממים חמאה במחבת וצורבים אפרסקים 2 דקות מכל צד.
מרכיבים ומגישים
4
מחממים טורטיות על מחבת יבשה כמה שניות מכל צד. מורחים במרכז כל טורטייה גבינת שמנת, מניחים נתח דג, נתח אפרסק צרוב, גבעול כוסברה וסלסת אפרסקים, מקפלים לחצי ומגישים.