מתכון

טוויל שקדים והל

הטווילים האלה יכולים לשמש כעיטור לעוגה. אפשר גם לשטח אותם לעיגולים קטנים ולאפות כנשנושים עצמאיים ליד הקפה

2,491 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוגוסט 2021
טוויל שקדים והל של יקי שגיא. סטיילינג: דלית רוסו (צילום: דן לב)
טוויל שקדים והל של יקי שגיא. סטיילינג: דלית רוסו (צילום: דן לב)

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל 170- מעלות בטורבו ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2

מחממים חמאה, אבקת סוכר וגלוקוזה בסיר עד שהתערובת מבעבעת ואחידה. מסירים מהכיריים ומערבבים פנימה הל ושקדים.

3

יוצקים לתבנית ומשטחים לעובי אחיד.

4

אופים 10 דקות עד שהמשטח מתקרמל ומשחים. מוציאים מהתנור, מעבירים את נייר האפייה עם הטוויל לשיש ומצננים לגמרי.

5

שוברים לפיסות ומצמידים לדפנות העוגה.