החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה:
אופן ההכנה
1
מערבבים חלב קוקוס, סוכר ווניל בסיר קטן ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומוסיפים טפיוקה בהדרגה ותוך כדי בחישה. מבשלים כ-5 דקות על להבה נמוכה תוך כדי ערבוב.
2
מוסיפים שמנת ומחית קוקוס ומבשלים 10 דקות נוספות תוך כדי ערבוב. הטפיוקה מוכנה כשהפנינים שקופות אך במרכזן נקודה לבנה. דרך נוספת לבדוק: מעבירים כף טפיוקה לצלחת קרה, ממתינים דקה ויוצרים "שביל" בעזרת האצבע. הטפיוקה מוכנה כשהשביל לא נסגר.
3
מצננים, מוזגים לכלים אישיים ומעבירים למקרר ל-6 שעות לפחות.
4
מניחים על כל מנה כף אננס, 1/2 כפית כוסברה וכדור סורבה מנגו ומגישים.
מגישים כמו במסעדה:
מחלקים כל מנה ל-3 כלים קטנים. בכלי אחד מניחים את את תוספת האננס והכוסברה, בכלי שני – סלט פירות ובכלי שלישי – 3-2 פרוסות בננה ברוטב קרמל.